Mijn naam is Özge en ik woon samen met mijn man Caner en vier Akita's in Veldhoven. Wij wonen in een groene nieuwbouwwijk tussen verschillende dorpen in en zijn omringd door prachtige natuur. Wij genieten hier met de honden enorm van. Onze liefde voor Akita's is begonnen toen wij onze eerste Akita 'Yuki' kregen. Yuki is een white coat reutje die is opgegroeid in mijn ouderlijke huis en wij hebben allemaal enorm veel van hem geleerd. 

Met onze kennel 'Akatoshiro' streven wij er naar om gezonde pups te fokken met een goed karakter en die voldoen aan het ras standaard. Hiervoor worden de ouderdieren getest op de erfelijke aandoeningen Heupdysplasie, Patella Luxatie, ECVO en Amelogenesis Imperfecta. Daarnaast zijn ze ieder in het bezit van een diversiteitscertificaat, zodat wij op basis van genen een combinatie kunnen maken wat bevorderend is voor de diversiteit binnen het ras.

 Klik hier voor meer informatie over de gezondheidsonderzoeken. 


Onze werkwijze

Gezien de Akita niet voor iedereen geschikt is, gaan wij zeer selectief om met wie een pup krijgt van ons. Heeft u interesse in een Akita pup? Dan kunt u contact opnemen met ons voor een kennismaking. Klik hier voor onze contactgegevens. 

Wij werken met een wachtlijst. Wanneer er een geslaagde dekking plaats heeft gevonden, nodigen wij geïnteresseerden op de wachtlijst uit voor een bezoek aan onze kennel. De pups worden pas na de geboorte wanneer ze oud genoeg zijn door ons toegewezen aan de pup kopers. Tot dat moment is er dus geen zekerheid dat u een pup van ons zult krijgen.